Werken op festival campings

DE STUDENTENJOB VAN JE LEVEN!

Al 20 jaar is FestiCamp dé specialist in het produceren van festivalcampings. Met meer dan 220 festivalcampings op de teller is FestiCamp marktleider in de Benelux. Wij zijn ervan overtuigd dat een perfect georganiseerde festivalcamping een grote meerwaarde voor festivalbezoekers betekent. FestiCamp creëert die extra beleving door kampeerders gastvrij te ontvangen op een propere, comfortabele en veilige camping.

Om dit alles in goede banen te leiden, hebben wij een enthousiaste poule van studenten en flexijobbers. Onze sitecrew toveren het veld letterlijk om tot een bruisende camping die voldoet aan de eisen van de festivalorganisator en alle veiligheidsnormen. Als host word je onder leiding van een ervaren en opgeleide CrewChief wegwijs gemaakt op de festivalcamping zodat zij zorgeloos kunnen genieten op onze festivalcampings.

Daarom zijn we op zoek naar gemotiveerde studenten en flexi-jobbers die tijdens het festivalseizoen 2023 de kampeerders een zorgeloze tijd bezorgen op een propere, comfortabele en veilige camping.

De studentenjob van je leven start hier! Ontdek hieronder onze vacatures en vul het aanmeldformulier hiernaast in.

Over de functie

Als host zorg jij ervoor dat onze kampeerders vanaf het moment dat ze hun tentje opzetten, worden ondergedompeld in hun ultieme festivalervaring. Jij bent het gezicht van de camping, de redder in nood en een echte sfeermeter. Een multitasker in hart en nieren die niet bang is van hard werken en geen enkele uitdaging uit de weg gaat.

Onder leiding van je ervaren crewchief zorg je ervoor dat de kampeerders zich thuis voelen en kunnen genieten van een fantastische tijd op onze camping.

Je takenpakket:

Opvullen: Wanneer de camping opengaat, ga je samen met je team en CrewChief het veld op om alle kampeerders een plaats te geven op het terrein.

Uitbaten: Zodra iedereen een plaats gekregen heeft, zorg je ervoor dat de gasten een aangenaam verblijf hebben. Samen met je collega patrouilleer je over de camping en waak je erover dat de gangpaden proper blijven, dat het campingreglement nageleefd wordt en je beantwoord met een lach alle vragen van de kampeerders.

Afbreken: Wanneer de camping opnieuw sluit en iedereen het terrein verlaten heeft, ruimen we met z’n allen de camping op en breken we ze af. Onder leiding van de productiecoördinator overlopen we het stappenplan zodat de koeien opnieuw veilig kunnen grazen op hun wei.

Jouw profiel

 • Je bent 18+ en student
 • Je bent proactief; je weet jezelf aan te zetten tot actie.
 • Je bent vriendelijk, sociaal en communicatief; je kan snel connecteren met de kampeerders, je crewchief en je teamleden
 • Jij kan doorbijten en kan blijven doorgaan, ook wanneer de omstandigheden van kwaad naar erger zouden gaan.
 • Je bent professioneel en je hebt ownership: we hebben allen hetzelfde doel om de kampeerders een onvergetelijke tijd te bezorgen. Als er zich problemen voordoen, zoek je zelf naar een oplossing samen met je team.
 • Je bent spontaan en optimistisch
 • Je bent enthousiast en loyaal: FestiCamp wil samenwerken met studenten die geloven in het merk en de service. Jouw enthousiasme en loyaliteit om de beste festivalcamping te bouwen, werkt aanstekelijk.
 • Je bent adaptief: We bieden elke keer opnieuw, 24 op 24 uur, een service aan. Wanneer de nood het hoogst is, moeten we op iedereen kunnen rekenen.
 • Je bent coachbaar: je leert graag bij en bent bereid te worden bijgestuurd om zo onze service naar een hoger niveau te tillen.

Ons aanbod

Je werkt op de mooiste festivalcampings ter wereld en dat kan samen met je beste vrienden daarnaast is de kans groot tot zeer groot dat je nieuwe collega's vrienden voor het leven worden of zelfs meer... Je besteed 99% van je tijd buiten, in de zon of in een gezellig zomers onweer. Je hoeft geen eigen blikken ravioli mee te nemen want wij voorzien voor jou eten en drinken. Naast dit alles geniet je ook een correcte verloning voor je gepresteerde uren.

Je krijgt de kans om deel te nemen aan onze opleidingen en er zijn doorgroeimogelijkheden als student. Met de juiste attitude, mentaliteit en inzet kan je gepromoveerd worden tot CrewChief (teamleader). Na elk seizoen trakteren we jullie op een episch crewfeestje. Ook na je studententijd geven we je de kans om als flexijobber aan de slag te gaan.

Over de functie

Jij bent als sitecrew de technische man/vrouw/x op het terrein. Samen met je team en de productiecoördinator volg je het stappenplan op om de camping operationeel te maken voor opening, tijdens opening en gedurende het afbouwen van de camping.

Jouw taken

Opbouw: Eénmaal aangekomen op het terrein ga je meteen aan de slag, je start met het uitladen van de materiaalcontainer en begint meteen te bouwen; met de grondboor in de hand trek je het veld in zodat de priklichtpalen in de grond geraken, je verplaatst hekken zodat het terrein afgeschermd wordt, je creëert een overzichtelijke camping.

Permanentie: Gedurende de opening van de camping voer je herstellingen uit aan de materialen, onderhoud je het sanitair, … kortom spring je technisch bij waar het nodig is.

Afbouw: Na het sluiten van de camping wordt alles opnieuw afgebroken, je volgt de stappen op van de productiecoördinator en werkt samen met het team van hosts de takenlijst af.

 

Jouw profiel

 • Je bent 18+ en student
 • Je bent fysiek in goede gezondheid en je bent bereid je handen vuil te maken.
 • Je bent technisch onderbouwd en hebt bij voorkeur ervaring in de logistieke sector (studierichting, ervaring in verenigingsleven, ervaring in logistieke sector)
 • Je bent proactief; je weet jezelf aan te zetten tot actie.
 • Jij kan doorbijten en kan blijven doorgaan, ook wanneer de omstandigheden van kwaad naar erger zouden gaan.
 • Je bent professioneel: we hebben allen hetzelfde doel, namelijk de kampeerders een onvergetelijke tijd bezorgen op een propere, veilige, toegankelijke en overzichtelijke camping.
 • Je bent enthousiast en loyaal: FestiCamp wil samenwerken met studenten die geloven in het merk en de service. Jouw enthousiasme en loyaliteit om de beste festivalcamping te bouwen, werkt aanstekelijk.
 • Je denkt 100% in functie van een camping en weet van aanpakken
 • Je bent coachbaar: je leert graag bij en bent bereid te worden aangestuurd om zo onze werking tot een hoger niveau te tillen.

 

Ons aanbod

Je bouwt mee de mooiste festivalcampings ter wereld op en dat kan samen met je beste vrienden. Je besteed 99% van je tijd buiten, in de zon of in een gezellig zomers onweer. Je hoeft geen eigen blikken ravioli mee te nemen want wij voorzien voor jou eten en drinken. Naast dit alles geniet je ook een correcte verloning voor je gepresteerde uren.

We nodigen je graag uit op onze opleidingen die we inrichten voor onze sitecrew. Je krijgt daar de kans je vaardigheden verder te ontwikkelen op FestiCamp-niveau (denk maar aan een heftruck-opleiding) en zo een verder carrièrepad uit te werken binnen onze organisatie. Na elk seizoen trakteren we jullie op een episch crewfeestje. Ook na je studententijd geven we je de kans om als flexijobber aan de slag te gaan.