Wat is FestiCrew?

FestiCrew heeft een poule van gemotiveerde studenten en flexi-jobbers die ervaring hebben met het werken op festival campings. Onder leiding van een ervaren en opgeleide CrewChief zorgen de campinghosts dat de bezoekers gastvrij ontvangen worden op een comfortabele, propere en veilige camping. De hosts zijn een herkenbaar en aanwezig aanspreekpunt voor uw camping bezoekers.

Werken bij FestiCrew?

We zoeken steeds nieuwe camping hosts om onze crew te versterken. Als campinghost heb je drie grote taken:

Opvullen van de camping

Wanneer de camping op de eerste camping dag open gaat, geven we met de voltallige crew al de campingbezoekers een plaats voor hun tent op een gestructureerde en gastvrije manier.

Patrouilleren

Met begeleiding van een crewchief, loop je per twee rond op een zone van een camping. Je beantwoordt de vragen van de camping bezoekers, je controleert of het camping reglement wordt nageleefd, je helpt de camping bezoekers waar nodig, je ruimt je zone op, … .

Afbreken

Als het camping weekend afgelopen is en alle bezoekers de camping hebben verlaten, ruimen we met de voltallige crew de camping op.

Overtuigd?

Ben je student of flexi-jobber, +18 en je wil graag op een professionele manier werken op festival campings? Laat je gegevens achter om te solliciteren. We contacteren je dan binnenkort voor een persoonlijk gesprek en vliegen er vervolgens samen in!

Hier kan je je aanmelden op je profiel om je jobuitnodigingen te bekijken.